Fizetési feltételek
Weboldalunkon utánvétes vagy online bankkártyás fizetésre van lehetőség, amely az OTP Simple Pay hálózatán keresztül történik. 
A fizetési folyamathoz tartozó Fizetési Tájékoztatót az alábbi linken töltheti le:
OTP SImplePay Fizetési tájékoztatató


Szállítási feltételek
A megrendelt termékek utánvétes kifizetése a kézbesítő futárnál, szállításkor történik.
Óráinkat keményített kartondobozban, belső légpárnás csomagolás mellett kerülnek postázásra.
Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt átvizsgálni szíveskedjen, és esetleges sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot! Utólagos, jegyzőköny nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni. Csomagjainkat minden esetben értékbiztosítással küldjük! 

Minden 20.000 Ft feletti vásárlás szállítási díja INGYENES! Ezalatti összeg esetén a házhozszállítási díj: 1.690 Ft.
Utánvételes fizetési mód esetén további 390 Ft-ot számítunk fel.

​Óráinkat biztosított üzleti csomagként, az MPL futárszolgálatával küldjük. A fizetés utánvét esetén készpénzben, a futárnál lehetséges, előzetes online fizetés esetén kiszállításkor semmilyen egyéb kötelezettség nem terheli.


Szállítási határidők
A szállítási határidő minden 18:00-ig leadott rendelés esetén 5-7 munkanap, ha nincs feltüntetve másként. A 18:00 óra utáni rendeléseket csak másnap tudjuk feldolgozni, ezért a szállítás ebben az esetben mindenképpen legalább 5 munkanap.
Abban az esetben, ha a választott termék jelenleg nem elérhető erről e-mailben vagy telefonon értesítjük Önt, közvetlenül megrendelését követően.